Hallituksen kokous 4/2019

Suomen Briard ry:n hallituksen, paikallisjaostojen ja toimikuntien tiedotuksia.
Vastaa Viestiin
Suomen Briard ry.
Viestit: 327
Liittynyt: 21.04.05 11:59

Hallituksen kokous 4/2019

Viesti Kirjoittaja Suomen Briard ry. »

Hallituksen tiedote kokouksessa 4/2019 käydyistä asioista.

Yhdistyksen rahastonhoitaja ja jäsensihteeri Teija Ketola on ilmoittanut lopettavansa vuoden vaihteessa. Hänen tilalleen on saatu kyseisiin tehtäviin Sirpa Rahikainen. Yhdistyksen puheenjohtaja Kati Jokio ei aio asettua ehdolle seuraavassa vuosikokouksessa sekä yhdistyksen sihteeri Riina Pullinen on ilmoittanut lopettavansa tehtävässään. Toivottavasti myös näiden henkilöiden tilalle löytyy aktiiviset henkilöt. Sihteerin tehtävästä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä hallitukseen. Sihteeri on hoitanut tämän vuoden myös sponsorointia koskevia asioita, joten myös näiden jatkuvuuden kannalta olisi tarpeellista löytää tähän tehtävään halukas henkilö.

Erikoisnäyttely 2019 onnistui hyvin ja arvostelut ovat luettavissa seuraavassa jäsenlehdessä. Yhteistyö Sappeen kanssa sujui erinomaisesti ja sai kiitosta molemmin puolin. Valitettavasti vähäisesti koiramäärästä johtuen tulos jäi kuitenkin tappiolliseksi. Vuoden 2020 erikoisnäyttely on siirretty Valkeakoskelle. Vuoden 2021 erikoisnäyttely käsitellään seuraavassa kokouksessa, joka on pidettävä ennen 1.9. Picardit ovat kiinnostuneet yhteistyöstä ja hallitus kannatti tätä.

Kokouksessa keskusteltiin myös jalostustoimikunnan ohjesäännöstä ja päivitys nousi esille. Tämä herätti varovaista keskustelua hallituksen kesken. Ehdotettiin, että hyväksytty käyttäytymistarkastus riittäisi myös pääsyksi A-listalle. Samalla nousi esille pitäisikö myös luonnetesti olla hyväksytty ja onko ulkomuoto vaatimus tarpeellinen tai pitäisikö myös luonnenäytön olla vaatimus. Keskusteltiin myös tulisiko kaikki rekisteröintiehdot täyttävät pentueen hyväksyä pentuvälitykseen ja menisivätkö ne C-listalle vai muutettaisiinko A- ja B-listojen ehtoja tai siirryttäisiin listaan, jossa olisi mainuttu täyttääkö yhdistelmä rotujärjestön suositukset tai vaatimukset sekä miltä osin ei täytä. Ohjesäännön päivitys siirtyy seuraavaan kokoukseen ja aiheesta tehdään mahdollisesti kyselyä myös kasvattajille.

SKL:n yleiskokoukseen on valittu edustajat sekä valtuustoon ehdolle Kati Jokio ja hänen varajäsenekseen Siru Erkkilä. Kiitos Annamari Aarnio (varajäsen Henna Mattila) SKL:n valtuusto kaudesta 2017-2019!
Vastaa Viestiin