Sivu 1/1

Kysely liittyen lehden uudistukseen

Lähetetty: 05.02.19 17:27
Kirjoittaja Vilma Hallikas
Hei,
Anniina Virtanen on tehnyt visuaalisen ilmeen uudistussuunnitelman Briard-lehteen nro 4/2018 osana opinnäytetyötään Turun ammattikorkeakoulussa. Ohessa liitteenä uudistettu lehti (PDF) ja alla linkki kyselyyn (Webropol), jossa pääset kertomaan mielipiteesi uudistuksiin. Vastaaminen vie aikaa vain noin 5-10 minuuttia.
Antamanne palautteen perusteella kehitetään ulkoasu-uudistusta eteenpäin ja taitetaan Briard-lehden numeron 1/2019 tällä uudella ulkoasulla. Siksi vastaamisaikaa on 15. helmikuuta saakka.
Kyselyssä ei kysytä vastaajan henkilötietoja. Aineisto säilytetään opinnäytetyön tekijän hallussa eikä sitä luovuteta muuhun käyttöön. Yksittäisiä vastaajia ei tunnista opinnäyteraportista.
Kiitos paljon jo etukäteen kaikille vastanneille!

https://drive.google.com/open?id=16Xdyc ... -J2_CIs-hg

https://www.webropolsurveys.com/S/C322F ... V5nc27TlTA

Re: Kysely liittyen lehden uudistukseen

Lähetetty: 13.02.19 13:36
Kirjoittaja Vilma Hallikas
Vielä perjantaihin 15.2. saakka aikaa vaikuttaa Briard-lehden ulkoasuun! Mielipiteesi on tärkeä. Anniina Virtanen käyttää saamiaan palautteita numeron 1/19 taitossa. Kysely on osa hänen opinnäytetyötään. Kyselyssä ei kysytä vastaajan henkilötietoja. Aineisto säilytetään opinnäytetyön tekijän hallussa eikä sitä luovuteta muuhun käyttöön. Yksittäisiä vastaajia ei tunnista opinnäyteraportista. Vastaaminen vie aikaa vain 5-10 minuuttia. Kiitos kaikille vastanneille!