Rokuan Briardleiri

Keskustelua briardien hoidosta, kasvatuksesta, koulutuksesta, terveydestä jne.

Rokuan Briardleiri

ViestiKirjoittaja Mariia Määttä » 04.09.06 15:35

Eilen kuuden aikaa kotiuduttiin Atson kanssa kivalta ja antoisalta leiriltä rokualta. Atsolle uni maittaa tapahtumarikkaan leirin jälkeen ja itsekkin nukuin yön, heräämättä kertaakaan, kuin tukki. Aika meni kuin siivillä mukavassa seurassa hommailessa kaikkea kivaa. Uutta särmää ja paljon neuvoja sain meijän reenaukseen niin hakumetään kuin tottikseenkin. :)
Sunnuntaina pidetyssä kiiharin voitti Mekun sulonen ja Huippu nopee Vico-poika ja Atso tuli hienosti toiseksi häviten Vicolle vain sekunnin. Kovaa vauhtia se kyllä tulikin mun luokse, vaikka vähän ennen kiiharin alkua kävikin metässä hakemassa monta ukkoa (tai no akkaa :wink: ). Atson aika oli seittemän sekunttia ja jotain päälle. Pennutkin hienosti juoksivat, voittajaa en nyt saa päähäni ja ei uskalla alkaa arvailemaankaan. Paikalla oli kyllä tosi monta, ja tosi ihanaa pentusta. :grin: Onne vaan aika vesseleitä jokainen. :mrgreen:

Mutta asiaan; Kiitoksia leirin järjestäjille (meku+muut) tosi mukavasta viikonlopusta, meillä aikanakin oli tosi hauskaa. :razz: Kiitokset myös kaikille muille mukana olleille tasapuolisesti kivasta seurasta niin reenatessa ja "vapaalla" ollessa. Me jo täällä odotellaan jospa sitten syksyllä 2008 on sit seuraava leiri. Oli meno sen varran mahtavaa, että uudestaan on päästävä. :mrgreen:

Terveisin Mariia ja Tassulan Atso

PS. Jos ne immeiset jotka niitä kuvia otti viittis laittaa niihin linkkejä, et pääsis kattoon. :)
Ryhymärämä

[pitäen sisällää Maijan ja Briardi lapset Tassulan Atson, Hymynen ja peeni TeTe]
Avatar
Mariia Määttä
 
Viestit: 151
Liittynyt: 27.06.05 22:22
Paikkakunta: Oulu city :)

ViestiKirjoittaja Meku Kaikkonen » 05.09.06 16:05

Kiitos Mariia sekä kaikki muut että olitte leirillä mukana :grin: Oli todella kiva tavata uusia että vähän vanhempiakin jäseniä :hug: Mukava oli treenailla Vicosterin kans hyvässä porukassa...treeniä tuli kyl tarpeeseen ja ku ne viel meillä tiitiäisen kans onnistu hyvin ni tästä on hyvä jatkaa :wink:

Ja saihan Vico lisä tittelin kiihari-kisassa eli Pohjola Grand Prix :rock: , hieno kiertopalkinto komeilee kaapin päällä! Atso tuli toiseksi saaden myös `lohdutus palkintoja´. Kovan vastuksen antoivat myös muut kisaajat, tulokset :

1. Vico 6.75 sek
2. Atso 7.67 sek
3. Rino 7.70 sek
4. Lara 7.77 sek
5. Kaapo 7.95 sek
6. Java 8.02 sek
7. Basti 8.12 sek
8. Enzo 8.52 sek
9. Herkko 10.53 sek
10. Neve 10.77 sek
11. Hunka 11.73 sek
12. Milla 13.59 sek

Palkittiin myös paras 2 parasta pentua eli voiton vei hurmaava Kaapo ja toiseksi tuli ihku Basti :love: , o ne noi pentuloisen kyl niiiii ihania huimapäitä...

Rokua leiripaikkana toimi hyvin ja kun sää vielä suosi, oli mukava vkl koiruuksien sekä immeisten seurassa...ja se iltanotskilla paistettu makkara maistuu sit hyvältä :food: :drink: ...mut kaikki hyvä loppu aikanaan, niin leirikin. Mut tavataan taas jossain päin maailmoo kehän laidalla tai siel mättään reunalla :mrgreen:


Syysterkuin
Vico thö vauhtihirmu sekä akkansa :cool:

ps. täälläkin kaipaillaan leirikuvia, oma kamera ku o hukkapiilossa :roll:
Meku Kaikkonen
 
Viestit: 346
Liittynyt: 29.05.05 20:41
Paikkakunta: oulu

ViestiKirjoittaja Tarja Väisänen » 06.09.06 08:30

Kuvia odotellaan täälläkin katseltavaksi.

Leiri oli mukava ja todella hyvä kokemus Milla-tyttöselle olla monen erilaisen koiran ja ihmisen kanssa tekemisissä.

Paikka oli kyllä kertakaikkisen hyvä, maasto ihanaa ulkoilla vaikka se valitettavan vähiin jäikin. Leirillä jotenkin aika karkaa käsistä ja tunnit vain vilahtavat. Viikkokin varmaan kuluisi ihan kivasti koiralerin merkeissä (':grin:')

Kyllä vaan briardi on "Se juttu" minullekin vaikka muutamaan "vääränrotuiseenkin" olen välillä hurahtanut. On se vaan rotuna ainutlaatuisen persoonallinen ja kokokin on sopiva, ei häviä metsässä mättäikköön kuten pikku havaneesini :grin:

Kommentoin vielä tuota juoksukisan tulosta Millan osalta. Tyttönen otti istumalähdön ja siksi aika noin hidas. Sehän on todella nopea ja ketterä, ei kavereilla ole mitään saumaa saada sitä kiinni juoksuleikeissä.
Terveisin Tarja & Essi, Rosa, Ilona, Milla, Prinsessa ja Unelma
Tarja Väisänen
 
Viestit: 29
Liittynyt: 01.06.05 10:26
Paikkakunta: Kajaani

ViestiKirjoittaja Satu Vaha » 13.09.06 20:08

Iso kiitos minun ja Kaapon puolesta leirin järjestäjille, Mekulle ja muille! :lol: Oli oikein kiva tutustua muihin briardisteihin, ja vielä tuollaisessa paikassa kuin Rokua.

Leiri oli todella antoisa. Treeneistä sai monta hyvää ja kallista neuvoa ja opetusta mukaan. Erityiskiitokset Tanjalle!

Leirin kuvia meitin kamerasta on nähtävissä Kaapon ja Hermannin kotisivuilla osoitteessa:
http://wnet.suomi.net/kotisivu/vaahtera ... index.html

Jos haluatte kuvia, laittakaa vaikka sähköpostia, niin voin lähettää niitä.

t. Satu ja Kaapo
Satu Vaha
 
Viestit: 145
Liittynyt: 07.09.06 08:34
Paikkakunta: Tyrnävä


Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron