Sivu 1/1

Kennelyskää..

ViestiLähetetty: 16.10.06 18:13
Kirjoittaja Sari Haarahiltunen
:sorrow: Onkohan kenenkään muun koiralla ollut Oulun näyttelyn jälkeen kennelyskästä oireita?Meillä alkoi rohina vaivata viikonloppuna Figoa.Samaisessa näyttelyssä olleella labukan pennulla myös oireita.Toivottavsti menisi sievästi ohi kun vaikuttaa että tartuttanut meidän koira-vaarinkin :cry:

kennel yskä

ViestiLähetetty: 17.10.06 11:07
Kirjoittaja Maarit Määttä
Ikävä juttu. Meillä ei ole ollut oireita nyt, mutta kevään näyttelyn jälkeen saimmme kennel yskän vieraaksi. Inhoittava tauti ,itämisaika oli muutama viikko mutta oireet iski muutamassa hetkessä päälle ja tietenkin illalla. Siinä yö meni Atson kanssa valvoessa ja koiruus oli tosi kipeä ja huonovointinen raukka. Yski ja oksensi limaa. Eläinlääkäri reissu tuli heti aamulla ja lääkekuuri päälle. Kuurilla se meni ohi onneksi, eikä mennyt keuhkoihin. Kannattaa olla herkkänä oireiden kanssa ja kääntyä eläinlääkärin puoleen jos yskä pahenee, ettei mene keuhkoihin.
Pikaisia paranemisia toivottaa Spicedonnalaiset Oulusta.

ViestiLähetetty: 17.10.06 19:27
Kirjoittaja Riikka Pitkänen
Kyllä nyt "lyötyä lyödään", tämäkin vielä :cry: -kyllä on pojalla nimi ollut enne :???: Täytynee kasvattajan seuraavan kerran miettia kolmannenkin kerran minkä nimen "vauvoille" antaa :ohno:

Mutta pikaiset paranemiset laukkalievulle ja Aamos vaarille :hug:

Parempaan päin!

ViestiLähetetty: 17.10.06 19:43
Kirjoittaja Sari Haarahiltunen
Figo pojan nimi todella enteellinen :roll: Mutta meillä tänään jo parempi päivä röhinöitten kannalta!Ja vaarikin virkeämpi :really: Että jospa se siitä."Sirkuksen johtaja"ottaa sitten kalenterin käteen kun seuraavalle nimeä mietitään :wonder: :grinlol: .....Mutta syysterveisiä kaikille pipartisteille :shock:

ViestiLähetetty: 20.10.06 11:55
Kirjoittaja Karoliina Hulkko
Meillä ei tosiaan ole ollut minkäänlaisia oireita Oulun näyttelyn jäliltä.
Pikaisia paranemisia Figolle! :hug: