Sivu 1/1

Aurikoista kevään odotusta kaikille!

ViestiLähetetty: 17.03.07 22:39
Kirjoittaja Mariia Määttä
Maaliskuun parempaa puolta jo mennään ja kevättä alkaa olemaan rinnassa. Täällä oulun perukoilla aurinkoa on jo parina päivänä nähty, ja päivätkin ovat pidentyneet hurjasti. Atso se vaan turkki hulmuten möyryää lumihangissa veilä, kun se on mahdollista. Kinokset kun ovat ohentuneet huomattavasti, joka panee miettimään et tässäkö tää mein talvi nyt olikin. Noh ei siinä auta muuta, kun edetä tukka hulmuten kevättä kohti, kera uusien haasteiden.

Ja me toivotetaan kaikille briardisteille iloista kevään odotusta. :grin: Sekä onnea teidän tuleviin haasteisiinne oli ne sitten millaisia tahansa. :thumb:

Kuva

T: Tassulan atso kera "Maijansa"

PS. Suuret onnittelut Mekun komeelle Vico pojalle huomisten synttärien johdosta. Onnea. :roses: :rock2:

ViestiLähetetty: 18.03.07 07:56
Kirjoittaja Meku Kaikkonen
Moikka Maria&Atso ja muut :grin:
Olipas kiva kuva Atsosta, todellakin kevät tulee kohisten tänne pohjolaankin...hyvä niin, pääsee pian metsään samoileen ja treenaamaan oikeen urakalla. Just käytiin aamupyöräily-lenkki Vicon kans, alkaa jo ollan pyörätietkin sulia, jess :lol:
Ni, tosiaankin...mun höpötys tiitiäinen täyttää tänään jo 3v, niin se aika kuluu :love2:
Onnea Maria sinullekki, muistelen että sinäkin `nuorrut´ :thumb: näinä päivinä....

Mut nyt aamupalan syöntiin ja sit päivänmittaan ulkomuototuomareiden luennolle ja sit hakumettään ilmasua treeniporukan kans ottamaan. Ja jospas sitä sit makkaraa tikun nokas notskilla paistais treenin päätteeksi iha tiitiäisen kunniaksi :grinlol:
Kuluuhan se sunnuntai päivä näinkin :mrgreen: , joten kaunista kevään jatkoa kaikille!

ViestiLähetetty: 18.03.07 10:33
Kirjoittaja Mariia Määttä
Meku: tännää on myös se mun "nuortumispäivä" :grin: ja just eilen ajattelin kanssa, että kohta pääsee pyöräilemään turrikan kanssa, mutta joo nyt tulee taivaan täydeltä lunta.. :roll: Että niinpä niin.

Harmi kun me ei päästä reenaamaan tännään, hiton työharjottelu.. :evil: Mekin kun haluttas jo mehtään sammoileen ja haukahteleen. :razz: Mutta pitäkäähän hauskaa reeneissä. :thumb: Ja tosiaan halitukset päivän sankarille. :grin:

Atso ja Mariia