Itä-Suomen briardit

Keskustelua briardien hoidosta, kasvatuksesta, koulutuksesta, terveydestä jne.

Itä-Suomen briardit

ViestiKirjoittaja Tiina Järveläinen » 25.08.08 14:43

Hei!

Olisiko Itäisen kolkan briardeilla ohjaajineen kiinnostusta pitää koulutuspäivä esimerkiksi tottelevaisuuden merkeissä? Itse voisin ottaa vastuuta järjestelyistä yms. jos vaan ihmisiltä löytyisi mielenkiintoa osallistua. Toki esimerkiksi maastolajit ovat mahdollisia kunhan ajankohta ei mene liian talviseksi.

Joten jos olet kiinnostunut, laita viestiä tänne tai suoraan s.postilla minulle tiina.jarvelainenPOISTATÄMÄ@pp1.inet.fi. Samalla voi laittaa ehdotuksia ajasta, paikasta (kaupunki tai tarkempi osoite) ja toivomuksia muutenkin päivän suhteen. Tapahtuma voitaisiin toteuttaa joko ulkopuolisen kouluttajan avulla (hinta hieman kalliimpi) tai sitten ihan omin voimin, mutta silloin tietysti koulutuksellinen anti jää ihan tapahtumaan osallistuvien tieto/taito-tason armoille.

Paikkakunnaksi ajattelin esimerkiksi Kuopiota, mutta paikkaa kannattaa varmaan tarkentaa kun selviää osallistujien paikkakuntia niin että saataisiin se mahdollisimman keskeiselle paikalle.

Toivottavasti saataisiin hajanaisesta Itä-Suomestakin briard-päivä kasaan. Olisi niin mukava nähdä kaikenlaisia hippiturkkeja rennon päivän merkeissä. Joten kaikki innokkaat koulutustasosta riippumatta mukaan!

Tiina
Avatar
Tiina Järveläinen
 
Viestit: 159
Liittynyt: 18.05.05 13:45
Paikkakunta: Keitele

ViestiKirjoittaja Minna Tikkanen » 25.08.08 19:19

Heippa Tiina!
Yksi innostunut itäsuomalainen ilmoittaa tässä innostuksensa ja kiinnostuksensa!
Ilman muuta me tullaan Hunkan kanssa mukaan, jos semmoinen päivä järjestetään. Koulutustasostamme huolimatta... :oops:
Paikkakuntana Kuopiokin kuulostaa ihan okeilta, samoin "itäsuomalainen" Iisalmi... ja mikäpä ettei, vaikka jokin pikkupaikkakuntakin jossain Itä-Suomessa...
Itse henkilökohtaisesti en kaipaa kouluttajaksi ketään nimekästä gurua. Ihan semmoinen oman porukan kokoontuminen ja kouluttaminen passaisi oikeinkin hyvin!

Terkuin, Minna T
Minna Tikkanen
 
Viestit: 155
Liittynyt: 24.05.05 13:28

ViestiKirjoittaja Ilse Kukkonen » 26.08.08 12:52

HEI Tiina! Hyvä juttu se tokoilu asia. Me myös Rastan kanssaa tullaan mukaan ja miel Kuopiossa ja ohjaalla ei ole väliä. Muutkin lajit myös käy. Terveisin Ilse Kukkonen ja Rasta-tyttö
Ilse Kukkonen
 
Viestit: 8
Liittynyt: 08.04.06 15:49
Paikkakunta: kuopio

ViestiKirjoittaja Virpi Leskinen » 26.08.08 14:33

Savonlinna vastaa: jos vain ajankohta sopii, niin mukaan tullaan!
-Virpi & Taimi ja Ralli
Chaccado Briards
Virpi Leskinen
 
Viestit: 203
Liittynyt: 19.05.05 09:33
Paikkakunta: Savonlinna

ViestiKirjoittaja Tiina Järveläinen » 15.10.08 19:49

No nyt olisi hieman lisätietoja ajankohdasta.

Eli tottelevaisuuskoulutus kaikille halukkaille briardeille Kuopion kupeessa lauantaina 8.11.2008. Kouluttajana paikalla ovat Anni Puurunen sekä apuohjaajana Viiksen kouluttaja Minna. Anni on pitkänlinjan palveluskoiraharrasta, kasvattanut riiseneitä ja saksanpaimenkoiria kennelnimellä Vorgeher ja työskentelee tällä hetkellä koirahoitola Viiksessä eläinhoitajana ja pitää siellä myös erillaisia koirakursseja. Anni on myös SPL:n koulutusohjaaja. Annin kanssa tarkoitus olisi hioa tottiksen kuvioita ja kiinnittää huomiota etenkin koirien motivointiin ja oikeanlaiseen palkkaamiseen ja leikkimiseen. Koulutuspäivä sopii kaikenikäisille ja kaikissa koulutusvaiheissa oleville briardeille.

Hintaa koulutuspäivälle tulee 28 euroa sisältäen ruuan ja kahvit. Saman ohjaajan toinen jne koira on 10 euroa ja kuunteluoppilailta myös sama 10 euroa. Aamu aloitellaan kahvien merkeissä, koiranohjaajat voivat kertoa koiristaan, koulutustasostaan ja millaisiin ongelmiin ratkaisuja Annilta toivoisivat.

Koulutuspaikkana on lemmikkikeskus Viiksen tilat, joissa käytössämme on keittiö, jossa kahvinkeitin, keittolevy, mikroaaltouuni sekä kylmiö, wc:t sisällä:) ja lämmin luentohuone. Takapihalla on hiekkakenttä ja hyvät maastot ympärillä. Viiksi sijaitsee Kuopion lähettyvillä osoitteessa Kurkimäentie 1130, 71480 Kurkimäki.

Ilmoittautumiset 29.10.2008 mennessä tiina.jarvelainen(at)pp1.inet.fi.

Toivottavasti mahdollisimman moni itäisistä karvaturvista osallistuu mahdollisuuksien mukaan koulutukseen ja saadaan hauska ja opettavainen päivä mukavassa seurassa. Eikä tämä kielletty ole kauempaakaan tulevilta turreilta.
Avatar
Tiina Järveläinen
 
Viestit: 159
Liittynyt: 18.05.05 13:45
Paikkakunta: Keitele

ViestiKirjoittaja Minna Tikkanen » 15.10.08 21:08

Minna ja Hunks tulevat ja ilmoittautuvat vielä virallisemminkin s-postiisi Tiina!
Tosi hieno homma, että olet jaksanut tämmöisen tilaisuuden meille itäsuomalaisille järkätä!
Toivottavasti se Viiksen hiekkakenttä on vielä hiekalla sitten marraskuun alussa... :lol:
Minna Tikkanen
 
Viestit: 155
Liittynyt: 24.05.05 13:28


Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron