Sivu 1/1

15-vuotias Jade

Lähetetty: 05.01.09 11:00
Kirjoittaja Virpi Leskinen
Rakkaat onnittelut Int & Fin & Est MVA Est V-97 HK2 Chaccado Jadelle, joka täyttää tänään huikeat 15-vuotta!
Teräsmummeli on jo melkoisen dementoitunut, mutta unissaan sen jalat vatkaavat edelleen vauhdikkaasti; miettinee nuoruuden päiviään ja huikeita tuloksia agilityssä, haussa ja tokossa. Terkut Turkuun Tiinalle ja Jadelle ja nuoremmille briardeile, jotka edelleen ovat tiukasti Jaden valvovan silmän alla!
-Virpi ja pikkutassut

Lähetetty: 05.01.09 11:33
Kirjoittaja Minna Tikkanen
Oih! Ihan kylmät väreet käy... Ilosta ja onnesta... :grin: Sylintäydeltä ONNEA omistajalle ja päivän päätähdelle Jadelle! Toivottaa, Minna T

Lähetetty: 05.01.09 11:59
Kirjoittaja Sari Jäntti
Onnea Turkuun!! :hug:

t. Sari & co

Lähetetty: 05.01.09 18:09
Kirjoittaja Ulla-Maj Leppäkorpi
Lämpimät onnittelut teräsmummo Jadelle :love2: ja omistajalleen Tiinalle :cool: .

Ja rapsutukset tietty nuorisolle :razz:

Toivottavasti Tiina nähdään taas jossain päin. Toivottavasti Vaasan agiradat kutsuvat teitä pian :wink:, jos me emme täältä pääse piakkoin sinne Turkuseen :drink: :food:

Lähetetty: 05.01.09 19:02
Kirjoittaja Tuula Tanska
Isot onnittelut kunnioitettavan iän saavuttaneelle Jadelle! :roses:

Lähetetty: 05.01.09 22:07
Kirjoittaja Teija Ketola
Lämpöiset onnittelut Jade-mummolle!

Teija ja Mirkku

Lähetetty: 06.01.09 16:16
Kirjoittaja Meku Kaikkonen
Onnea upean pitkästä iästä Jade-vanhukselle :roses:
sekä omistajalle&kasvattajalle :grin:

Meku&Vico

Lähetetty: 06.01.09 16:44
Kirjoittaja Karoliina Hulkko
Lämpimät onnittelut Jadelle! 15v on upea ikä. :grin:

Lähetetty: 06.01.09 23:16
Kirjoittaja tiina monten
Kiitos onnentoivotuksista. Syntymäpäivä Jadella kului herkutellen kakulla jota muut tietysti kadehtivat. Jade voi ikäisekseen kohtalaisesti lukuunottamatta kankeutta, dementoitumista ja kuulon heikkenemistä. Juuri muutama päivä sitten mietinkin kummalla meistä se huono muisti on. Olin laittanut tulevat aamuruuat turpoomaan jo illalla, koska oli aikainen herätys seuraavana aamuna. Heräsin yöllä klo.1.30 vaativaan tuijotukseen joka katsoi välillä minua ja seuraavaksi pöydällä olevia ruokakuppeja. Kyllä meni taas oma aikansa ennenkuin mummo uskoi niiden tosissaan olevan aamuksi.
Jade jaksaa vielä joka aamu lähteä aamutalliin hevosia laittamaan ulos ja hyvillä säillä tehdä omaan tahtiin rauhallisia metsälenkkejä. Mutta jos lenkeillä nuorison leikki muuttuu liian rajuksi niin voimia vielä riittää tilanteen selvittämiseen. Auktoriteetti on valtava ja pelkkä väliin meno riittää merkiksi asiallisempaan leikkimiseen.
Pihalla ollessaan Jade löytää aina tiensä tietysti hevosten lantalaan, josko siinä pitkän iän salaisuus.
Jokainen päivä on kuitenkin suuri lahja jonka vielä saamme yhdessä aikaa viettää ja tärkeää olisi että se aika olisi elämisen arvoista. Jade vanhanakin koirana vielä opettaa minulle kuinka elämästä tulisi nauttia, koska pilke sen silmäkulmasta ei ole kadonnut vaikka ikää on valtavasti.