Sivu 1/1

Erkkari

ViestiLähetetty: 25.04.09 19:45
Kirjoittaja Satu Kujala
Se on taas kohta erikoisnäyttelyn aika...

Ja siitä onkin aikaa kun meillä oli saksalainen erkkarituomari. Nyt kun näyttelyyn on vielä aikaa, niin toivoisin näin yhdistyksen virallisella palstalla kerrottavan NE SÄÄNNÖT joita siellä tullaan noudattamaan, kennelliiton puitteissa tietenkin mutta, jotta ei jälkeenpäin enää tarvitsisi mietiskellä sitä kuka kutsui tuomaria etunimeltä ja kuka istui liian lähellä tai ei ottanut kontaktia ollenkaan...

En osaa tulkita hienovaraisia vihjailuja, niin kysynkin että kannattaako meidän tylyjen lounais-rannikkolaisten lähteä sinne lainkaan? Jos/kun kerran muut joutuvat häpeämään ja selittelemään käytöstämme jälkikäteen yhdistyksen palstalla. Niin eikö se ole yleisen kannatuksen mukaista, että tylyt, ja ne joilla ei ole käytöstapoja jäisivät yksinkertaiseti pois?

ViestiLähetetty: 25.04.09 22:01
Kirjoittaja Meku Kaikkonen
Hei Satu!

Pyydän heti nöyrästi anteeksi, mutta en oikein ymmärrä viestiäsi...kysymyksiäsi :roll:
Onko ne tarkoitettu Pohjoisen paikallisjaoksen näyttelytoimikunnalle? Minulle (näyt.pj) ? Vastaan mieluusti kysymyksiin, henk.koht tai vaikka täällä palstalla (kunhan ne on asiallisia)...
Minusta meillä pohjoisen erikoisnäyttelyssä on AINA menty Suomen kennelliiton sääntöjen mukaan, ja niin mennään tänäkin vuonna. Näyttelytoimikunta tekee yhdessä päätökset (en siis minä/pj) jotta saisimme koko yhdistyksen jäseniämme palvelevan ja oikeudenmukaisen erikoisnäyttelyn pidettyä. Jokaisella meillä/teillä on omat mielipiteet (hyvä niin), mutta kun menemme sääntöjen mukaan niin silloin (kai) kaikilla on hyvä/oikeudenmukainen näyttely/arvostelu tiedossa.
Yhdistyksen erikoisnäyttely (+mestis-toko) on koko yhdistyksen yhteinen tapahtuma, johon toivoisin runsasta osanottoa riippumatta siitä missä päin Suomenmaata tapahtuma järjestetään. Näin saamme jatkumoa vuosittaisille tapahtumalle, jonka uskon kuitenkin olevan mukava tapahtuma yhdistyksemme toiminnalle jossa tapaa uusia/vanhoja briardisteja...näin ainakin itse haluan ajatella :smile:
Lämpimästi toivotan kaikki Suomesta ja rajojen ulkopuolelta tulevat näyt.asettajat mukaan tämän vuoden yhdistyksen päätapahtumaan Kiiminkiin!

Ystävällisin terveisin
Meku Kaikkonen