Uusi esittely meistäkin

Briardkeskustelijat esittäytyvät.
Minna Tikkanen
Viestit: 155
Liittynyt: 24.05.05 13:28

Uusi esittely meistäkin

Viesti Kirjoittaja Minna Tikkanen »

Pitänee nyt vissiin meidänkin esittäytyä vielä uudemman kerran tällä uudella palstalla, kun Tarja ja tytötkin esittäytyivät ja samasta kaupungista ollaan...
Minä olen siis Minna Tikkanen ja toimin nyt kolmatta vuotta Suomen Briard ry:n puheenjohtajana (seuraajaehdokkaat voisivat ruveta jo valmistautumaan...). Kiinteistöyhtymäämme Kajaanissa kuuluvat avomies Hannu sekä kaksi poikaa: Ipana Noir des Quatre Plumes Noires eli "Illi" ja KANS&FIN&S MVA JK2 BH Moustique Noir des Quatre Plumes Noires eli "Mökö".
Illi täyttää tänä kesänä 12 vuotta ja Mökökin on jo 9-vuotias. Illi ei ole koskaan ollut mikään näyttelykoira, koska sillä on alapurenta, mutta tokossa olemme kisanneet kahden ALO1:n verran. Mökönkin kanssa olemme jättäneet jo kaikenlaisen kisailun suosiolla nuoremmille, mutta silloin tällöin saatamme piipahtaa näyttelyssä, jos joku mielenkiintoinen tuomari sattuu kohdalle.
Menneisyyteen Mökön kanssa kuuluu monta mahtavaa juttua, ikimuistoisia elämyksiä, kuten esimerkiksi Ranskan erikoisnäyttelyyn osallistuminen vuonna 2001 ja sieltä selectionnen saaminen. Sitä reissua Ruotsalaisen Tanjan kanssa emme unohda koskaan!
Ensi huhtikuussa Mökö täyttää 10 vuotta ja eikös sitä sen jälkeen pääse näyttelyihin ilmaiseksi...? Sitten voitaisiin aloittaa vielä jäähyväiskiertue eri puolilla Suomea...
Isot terveiset kaikille vuosien saatossa ystäviksemme tulleille (teitä on paljon!) ja hevit halit kaikille Metallica-pentueen jäsenille manageri ja road crew mukaan lukien.