Vuosikokous

Keskustelua briardien hoidosta, kasvatuksesta, koulutuksesta, terveydestä jne.

Vuosikokous

ViestiKirjoittaja Virpi Leskinen » 22.02.07 08:58

Olisi kiva kuulla, mitä vuosikokouksessa tapahtui; keitä valittiin uuteen hallitukseen ja mitä koiria palkittiin viime vuoden menestyksen perusteella?

Itse kuulinkin jo hallituksen kokoonpanosta, joten onnittelut uusille hallituksen jäsenille ja erityisesti uudelle puheenjohtajalle Mekulle!
Ja onnittelut samalla myös briard-kilpailujen voittajille :cool:

Terveisin, Virpi
Chaccado Briards
Virpi Leskinen
 
Viestit: 203
Liittynyt: 19.05.05 09:33
Paikkakunta: Savonlinna

ViestiKirjoittaja Minna Tikkanen » 22.02.07 11:32

Hei! Vuosikokouksen sihteeri täällä pikaisesti vastaa... Olen tässä viime päivät työstänyt hirmuisella kiireellä kaikkia vuosikokousdokumentteja, että saadaan kaikki myös jo heti tämän vuoden ensimmäiseen Briard-lehden numeroon, joka on parastaikaa työn alla...
Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin siis Mervi Kaikkonen (ONNEA vielä!!) ja uusiksi jäseniksi hallitukseen Tuula Tanska, Satu Vähä (molemmat kolmevuotiskaudelle) ja Mervin tilalle jäljellä olevaksi kahdeksi vuodeksi Anna-Mari Korva. Varajäseniksi valittiin Tiina Järveläinen ja Minna Saarimaa. Varajäsenen toimikausi on aina yhden vuoden.
Vuosikilpailuihin oli tullut tosi kiitettävän paljon tuloksia!!! Mutta palkintojen vastaanottajia ei kyllä ollut kuin yksi paikalla... Täydelliset tulokset ovat varmasti ihan piakkoin tulossa myös yhdistyksen sivuille nettiin (samoin uuden hallituksen kokoonpano) ja tietenkin myös lehteen. Tiukin kisa käytiin tuttuun tapaan vuoden näyttelybriard-kisasssa. Voiton vei Riitta Raution Saana 53 pisteellä, toinen oli Hanna Lauhasen Paavo 51 pisteellä ja kolmas Leena Lindbladin Gassu 50 pisteellä. (Ajan säästämiseksi pistän nimet ihan näin "puhekielellä"...)
Aika pienellä porukalla me vietiin tälläkin kertaa yhdistyksen vuosikokous läpi... Mutta oltiin sitten sitäkin innokkaampia...
Kiitos kaikille mukana olleille ja tsemppiä jatkoon niin uudelle puheenjohtajalle kuin uudistuneelle hallituksellekin!

Terkuin, Minna T
Minna Tikkanen
 
Viestit: 155
Liittynyt: 24.05.05 13:28

ViestiKirjoittaja Maiju Kautto » 22.02.07 16:22

Onnea ja temppiä "uusille" vastuuhenkilöille :thumb:
Minna T. luotsasi hienosti yhdistystämme eteenpäin kokonaisen kolme vuotta. Matkalle mahtuu paljon muistelemisen arvoisia tapahtumia. Uskon ja tiedän, että Meku jatkaa uutena puheenjohtajana samalla antaumuksella ... rakkaudesta rotuun :love2:
Voimia ja jaksamista toivotellen

-Maiju
Avatar
Maiju Kautto
 
Viestit: 197
Liittynyt: 19.05.05 17:41
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Minna Tikkanen » 22.02.07 17:40

"Laiska töitänsä laskee"... sanotaan, mutta kyllä niitä vuosia tuli peräti neljä...
Minna Tikkanen
 
Viestit: 155
Liittynyt: 24.05.05 13:28

ViestiKirjoittaja Maiju Kautto » 22.02.07 22:00

Ou nou :ohno: ... niinpä sen täytyy olla, jos meidän kolmivuotiskausi jalostustoimikunnassa on nyt lusittu, niin yksi vuosi enemmän on siis sinun presidenttikaudelle kertynyt ikää.
Vuodet vieriin niin, ettei enää laskuissa pysy mukana :wonder:

Laiskaksi ei nyt ehkä tämän laskennan perusteella julisteta :grinlol:
Avatar
Maiju Kautto
 
Viestit: 197
Liittynyt: 19.05.05 17:41
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Meku Kaikkonen » 23.02.07 09:27

Ensiksi haluun lämpimästi kiittää Minnaa 4 vuotiskaudesta puheenjohtajana, paljon noihi vuosiin tapahtumia ja tekemistä ihan varmana on mahtunu...kiitos siis Minna kaikesta mitä olet yhdistyksen eteen tehnyt :hug:

Kokous käytiin hyvässä hengessä, jäseniä oli saapunut kokoukseen ympäri Suomenmaata. Keskusteltiin yhdistyksen menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta...eli jatkumoa yhdistystoiminnalle näyttää olevan, mikä on upea asia :thumb:

Onnea minultakin vuoden briard-kisassa pärjänneille, tosiaankin pokaaleja ei paljoa vaihdettu kokouksessa. Joten pyydänkin että toissa vuoden voittajat toimittaisivat kiertopokaalit viime vuoden palkituille, kiitos :winner:


Kiitos onnitteluista joita olen saanut tähän pj-pestiin ryhdyttyäni. Kevyin kengin en pestiä vastaan ottanut, kyl siinä miettimistä ja harkintaa...ja jopa yks uneton yökin tuli kun halukkuuttani kysyttiin. Minnan saappaisiin kun on vaativaa mutta helppo hypätä, onneks mulla on ison ja vikkelät jalat :mrgreen:
Periaatteisiini kun kuuluu: `elä tee tai ryhdy mihinkään mitä et voi kunnialla ja asiantuntemuksella hoitaa´...joten yhdistystominta, kokeiden ja näyttelyiden järjestäminen vuosien varrella on tuonut tietoa ja taitoa jotta ko pestin uskalsin ottaa vastaan. Kiitos luottamuksesta! Ja tietty auttavaiset&asiantuntevat ystävät ympärillä ovat tuiki tärkeitä, kiitos että olette olemassa :grin:
Rotua rakastavana :adore: toimin yhdistyksen etujen mukaisesti, hallitus on kokonaisuus joka tekee päätökset. Joten koen että olemme ME, hallitus ja jäsenet yhdessä jotka teemme parhaamme jotta yhdistys on hyvinvoiva ja oikeudenmukainen.


Pakkasterveisin aurinkoisesta Oulusta
Meku&Vico-tiitiäinen :hello:
Meku Kaikkonen
 
Viestit: 346
Liittynyt: 29.05.05 20:41
Paikkakunta: oulu


Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron