Kuvagalleria?

Keskustelua briardien hoidosta, kasvatuksesta, koulutuksesta, terveydestä jne.

Kuvagalleria?

ViestiKirjoittaja Jonna Niinikangas » 02.09.08 21:43

Onko olemassa briardistien omaa kuvagalleriaa, johon käyttäjät itse lataavat kuvia, vaikkapa tapahtumista tai ihan vaan siitä risuparrasta, joka kotona möhöää (alta, päältä edestä ja sivuilta)?
Rodusta tavattoman kiinnostuneena ja pentua odotellessa kotiin olisi huisia nähdä paljon paljon koiria eri toiminnoissa. Kasvattajien sivuilta toki näkee (yksittäisillä koirilla ei usein sivuja ole), mutta olisiko tarpeen olla rotuyhdistyksen sivuilla linkki omaan (pr-arvoakin?).
Tai onhan täällä kuvagalleria, mutta vaikka kuvat ovatkin tosi kivoja, niin seitsemännellä katselukerralla hieman puuduttaa, kun ne eivät päivity/uudistu, eikä niitä ole kovin paljon. Ja kyllähän sen ymmärtää, ettei niitä voi olla koko ajan päivittämässä, mutta jos sen tekisivätkin käyttäjät itse. Siitä voisi olla apua lehden kuvittamiseenkin. Olisi valikoima kuvia, joita voisi pyytää lehden käyttöön, tai käyttäjä jopa jo etukäteen voisi laittaa kuvan yhteyteen, että sitä saa käyttää vapaasti Suomen Briard ry:n julkaisuissa (jos vaan resoluutiot riittää...).

Tässä voi olla tietty kaikenlaisia teknisiä ongelmia, joista en mitään tiedä, mutta tämä nyt oli vain tämmöinen idea. Saa vapaasti tyrmätä! :smile:

Jonna
Avatar
Jonna Niinikangas
 
Viestit: 28
Liittynyt: 04.07.08 23:46
Paikkakunta: Kolari

ViestiKirjoittaja Annu Salomaa » 02.09.08 21:46

En tiedä onko tämä ihan sitä mitä tarkoitat, mutta UPJ:n alta löytyy kuvatriidi http://www.suomenbriard.net/phpBB/viewtopic.php?t=676 :grin:
- Vauhti korjaa virheet -
Avatar
Annu Salomaa
 
Viestit: 143
Liittynyt: 19.05.05 06:31
Paikkakunta: Helsinki

Hienoja kuvia!

ViestiKirjoittaja Jonna Niinikangas » 03.09.08 16:50

Joo, just tämmöistä, mutta kun olisi vissi paikka (yhteinen galleria) tai vaikka oma topic täällä paremman puutteessa (sinne vain ei asiasta tietämättömät löydä niin helposti).

Mutta siis tämä on tätä, että jos ja kun joku tietää/osaa näistä galleria virityksistä jotain, niin olisiko siinä ideaa, että kyhäilis semmoisen.
Itse en osaa. :pc:
Mutta sen lupaan, että jos semmoinen on, niin tulen sinne kuvia lataamaan (sen uskon osaavani), kunhan se rääpäle meillekin saadaan.
Avatar
Jonna Niinikangas
 
Viestit: 28
Liittynyt: 04.07.08 23:46
Paikkakunta: Kolari

ViestiKirjoittaja Sari Haarahiltunen » 03.09.08 16:55

Heis! Oletkos kolunnut jo kaikki briardien kotisivut läpi? Sieltäkin voi jokunen kuva löytyä jos näistä ihkuista risuturvista kuvia etsit! :razz: Ei muuta kuin koluamaan :sneak:
Sari,Figo , Leo ja Saga
Sari Haarahiltunen
 
Viestit: 194
Liittynyt: 07.01.06 12:52
Paikkakunta: Ranua
Suomen Briard ry: jäsen
Koirat: Boreabrie Rolling Stone " Nitro"
Tosselin Tieten Tahtoen " Saga"

ViestiKirjoittaja Karoliina Hulkko » 03.09.08 21:23

Tarkottaakohan Jonna niin ikään tätä? :smile:

http://kuvablogi.com/blog/277/10/

Tosiaan, kuten Sari tuossa jo mainitsikin, niin tosi monella on kotisivujen kautta linkkejä blogeihin, kuvagallerioihin jne missä onkin sitten paljo kuvia. :smile:

Meillä ei kylläkään enään kauheasti kuvia ole gallerioiden muodossa, koska aika ja järki ei riitä niiden ylläpitämiseen. Niitä kuviakin kun tulee välillä kuin sieniä sateella. :lol:
Avatar
Karoliina Hulkko
 
Viestit: 717
Liittynyt: 18.05.05 16:07
Paikkakunta: Kempele


Paluu Yleistä keskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron